Uw Design Trap Offerte Aanvragen

Heeft u een trap nodig en wilt u weten wat de kosten zijn van een mooie design trap? Vul dan het onderstaand offerteformulier in. Één van onze specialisten zal binnen paar werkdagen reageren!

Wat houdt een offerte van een design trap in?

De vraag die u heeft wanneer u een offerte aanvraagt is natuurlijk wat de prijs van een design trap is. Deze ligt tussen de €6.000,- en €12.000,- all in. Hiermee bedoelen we inclusief: inmeten, 3D-tekening, montage op locatie en BTW, wij voeren namelijk het gehele proces uit in eigen beheer. Ook de balustrade en het trapgat zijn in deze offerte meegenomen. Waarom zit er tussen de aangegeven prijzen een verdubbeling? Dit komt door de uiteenlopende mogelijkheden van de trappen van TrappenXL.

U heeft een offerte ontvangen, en dan?

Wanneer u een offerte ontvangt is dit slechts een indicatie van de prijs. Het is lastig om van te voren te bepalen wat een op maat gemaakte design trap gaat kosten. Het maken van een vergelijking aan de hand van offertes is daarom ook niet altijd kloppend. Wij leveren danwel ten opzichte van andere (goedkopere) aanbieders altijd het product van hoge kwaliteit. Deze prijs van de hogere kwaliteit die wij leveren is echter niet altijd terug te vinden in een offerte.

Kom langs bij ons in de showroom!

Om het verschil tussen verschillende trappen met eigen ogen te zien nodigen wij u uit om eens langs te komen in de showroom. Wij adviseren u graag over bepaalde vormen, materialen en frames. Hierdoor wordt de offerte die u aangevraagd heeft onderbouwd en zult u zelf een weloverwogen keuze kunnen maken.