TrappenXL produceert en monteert designtrappen

In de vierde aflevering van Van Woonvilla naar Droomvilla, zag je de verbouwing van de benedenverdieping van een geweldige villa. In de villa is door TrappenXL een unieke wenteltrap geplaatst. Je zag het gehele ontwerp tot ‘leven komen’, van schets, verbouwing, inrichting tot en met de styling. Het project is gerealiseerd door Designa Architectuur BNA-BNI uit Laren en Designa Interieur uit Hilversum (www.designa.nl). TrappenXL heeft hierin een grote rol gespeeld door een exclusieve designtrap te produceren en te plaatsen.

Ben je benieuwd naar de hoe deze exclusieve wenteltrap tot stand is gekomen? Wij laten je in deze blog zien hoe deze exclusieve trap in een villa is geplaatst zodat je inspiratie op kan doen voor je woning.

Een exclusieve wenteltrap geplaatst door TrappenXL in een droomvilla

Een grote uitdaging

De trap is ontworpen in samenwerking met de architect van Designa BNA-BNI uit Laren en geproduceerd door TrappenXL. De uitdaging bij deze immense trap lag bij de walsing. Deze walsing heeft namelijk een verloop. Normaal gesproken heeft een wenteltrap een zuivere radius. Dat was bij deze trap niet het geval. Daarnaast was het monteren en het transporteren van deze trap een grote uitdaging. De enorme trap weegt nl. bijna 2 ton.

Eyecatcher voor de hal

Deze geweldige wenteltrap bestaat uit een basis van staal. Aan de binnenzijde is de trap met hout afgewerkt. De finishing touch zijn de prachtige, met leer bedekte, traptreden. Aan de buitenzijde van de trap heeft Topcover een bronzen afwerking toegepast. Zo krijgt de trap een enorm luxe uitstraling.

Een prachtig eindresultaat en met recht kan je zeggen dat de trap dé eyecatcher is geworden in deze hal!

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten