Twee bordestrappen, met een uniek muizenboom-ontwerp.

Twee bordestrappen, met een uniek muizenboom-ontwerp en elegante eikenhouten treden, geven het huis van deze familie een bijzondere uitstraling. Maar dat is nog niet alles! De combinatie van een stoere platstalen balustrade op de trap en de glasbalustrade langs de vides zorgen voor een modern en open gevoel in hun interieur.

De muizentrap ontleent zijn naam aan het muizentrappetje, dat we allemaal wel kennen van onze kleuterschooltijd. Deze specifieke trapvorm heeft een bijzondere charme en is voor velen zeer herkenbaar. Deze trap is geschikt voor elk type woning! Of je nu in een modern appartement, een oude boerderij of een knus stadspand woont, de muizenboomtrap kan perfect worden ontworpen en geplaatst voor jouw specifieke woning.

Voor een afspraak in onze showroom kun je ons rechtsreeks bellen op: 085-0712020 of maak een afspraak via ons contactformulier.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten