3 redenen om nú langs te komen voor een trap in je nieuwbouwwoning

Heb je plannen voor nieuwbouw of ben je al bezig met een nieuwbouwwoning? Nagenoeg iedere nieuwbouwwoning heeft één of meerdere trappen nodig. Wij adviseren je graag om samen tot een gewenst eindresultaat te komen, wat betreft een design trap in je nieuwbouw. In deze blog vertellen we je welke voordelen het heeft om vroegtijdig bij ons langs te komen in de showroom.

 “Als ik ooit een nieuwe woning laat bouwen, dan ontwerp ik een prachtige zwevende trap, waar ik een woning omheen laat bouwen” – Bob Kort

1. Het bouwkundig ontwerp van je nieuwbouwhuis

In de praktijk maken we regelmatig mee dat klanten niet of nauwelijks nadenken over een trap tijdens het maken van een bouwkundig ontwerp van nieuwbouw. Waarom is het van belang hier wel over na te denken? Het kan voorkomen dat je ideale trap in een bouwkundig totaalontwerp op de verkeerde plaats wordt gesitueerd of dat er een andere trapvorm wordt gebruikt. Tijdens een vroegtijdig adviesgesprek kunnen bepaalde aspecten nog in het bouwkundig ontwerp worden verwerkt.

Maak je je geen zorgen: wij vinden altijd een mogelijkheid om een mooie trap in je nieuwbouwwoning te plaatsen, ook wanneer het bouwkundig ontwerp al vast ligt!

2. Rekening houden met je totaalbudget

Het budget is ook een goed argument om zo snel mogelijk bij ons te komen. De prijs van een design trap is vaak onduidelijk. Wanneer je de prijs meeneemt in je totaalbudget levert dit in de uitvoeringsfase van je nieuwbouwwoning geen verrassingen op. In een basisontwerp van nieuwbouw wordt er vaak nog van een eenvoudige en goedkope houten trap uitgegaan. Hier is natuurlijk niks mis mee, afhankelijk van je wens!

3. Een stap vóór zijn, tijdens de realisatie van je nieuwbouwwoning

Tot slot is er een aantal praktische elementen van een trap waarbij het verstandig is om dit tijdens het bouwproces van je nieuwbouwwoning mee te nemen. Dit is afhankelijk van het type trap. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een trap met een metalen basisconstructie, waarbij we de bevestigingsplaat willen wegwerken in de afwerkvloer, is het nodig dat er van tevoren een sparing wordt opgenomen in de cementvloer.

Kom langs bij ons in de showroom om trap advies voor nieuwbouw

Zo zijn er nog veel meer aspecten van een design trap in een nieuwbouwwoning die we graag belichten. Nog een goede reden om eens langs te komen in onze trappen showroom te Hoogeveen. De koffie staat klaar!

Laat je inspireren door reeds gerealiseerde design trappen

Ben je benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Lees ook: 4 tips voor het kiezen van een trap 

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs?

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten