Een prachtig project in Breda: dubbele zwevende trappen.

Ons meest recente werk in Breda is een ware blikvanger waar we met trots naar kijken: een dubbele set zwevende trappen.

Deze trap is niet alleen praktisch, maar ook een echt pronkstuk. We hebben zorgvuldig eikenhout geselecteerd voor de treden. De diepe, uitnodigende tint van Bourbon monocoat olie brengt de natuurlijke schoonheid van het hout volledig tot zijn recht en maakt elke stap een plezier.

Wat deze trap echt bijzonder maakt, is de zichtbare trapboom. Deze is niet alleen functioneel, maar vormt ook een naadloos onderdeel van de omgeving. De coating van de trapboom is zorgvuldig gekozen om te passen bij de kleur van de muur, waardoor er een gevoel van harmonie ontstaat.

De muurleuning is gemaakt van hetzelfde materiaal als de treden, waardoor eenheid en stijl ontstaat.

Dit project in Breda was een uitdaging waar we trots op zijn. We hebben met toewijding en expertise een trap gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een statement in de ruimte vormt.

Als dit project je heeft geïnspireerd en je wilt zelf een unieke trap, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. TrappenXL staat klaar om je dromen te verwezenlijken en elegantie aan je interieur toe te voegen.

Bekijk onze foto’s om een visuele rondleiding door dit indrukwekkende project te krijgen. We hopen dat je er net zo enthousiast over bent als wij!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten