Aan de rand van het pittoreske dorpje Reduzum (Friesland) lieten Jan en Marie Galama een ruime nieuwbouwwoning bouwen.

In deze onder architectuur gebouwde woning wilden ze graag een designtrap plaatsen met aansluitend een mooie balustrade voor op de overloop.

Bezoek aan showroom

Na hun zoektocht op het internet kwamen ze TrappenXL tegen. Telefonisch werd er contact opgenomen met Bob Kort die altijd met veel passie voor trappen, een rondleiding door de trappenshowroom in Hoogeveen geeft aan nieuwe klanten.
Jan en Marie over hun bezoek aan de showroom:
“Na bezoek aan uw bedrijf viel onze keuze op een model in de showroom.
Met enige aanpassingen en inbreng van onze zienswijze zijn tekeningen gemaakt die ons als voorstel zijn toegezonden. Deze tekeningen voldeden aan onze optie met een kleine aanpassing van de eerste treden. Na de nieuwe tekeningen was het akkoord en is de opdracht tot uitvoering gegeven.”
Op basis van de jarenlange ervaring die TrappenXL heeft op het gebied van trappen werd een moderne kwartslagtrap geadviseerd. Het voordeel van deze trap is dat hij beter in de ruimte past en voor meer dynamiek zorgt dan bijvoorbeeld een rechte trap.

Advies bij ontwerpfase

Bij TrappenXL besteden we veel aandacht aan de 3D ontwerptekening waardoor de klant een goede visualisatie krijgt van de gekozen trap. De tekeningen worden altijd aan de klant voorgelegd ter goedkeuring voor er wordt overgegaan op productie.

Voor de trap bij de familie Galama werden ook prachtige massieve eikenhouten toegepast die voorzien werden van een blanke monocoat olie. Naast de balustrade langs de trap werd er ook een bijpassende glazen balustrade geproduceerd.

kwartslagtrap metaal met glazen balustrade

Montage van de trap en oplevering

De trap kon al vrij vlot gemonteerd worden nadat alle onderdelen gereed waren.

Onderstaand de reactie van de familie Galama over de geleverde metalen trap:

“Nu alles er staat zijn we zeer tevreden en velen die de trap nu geplaatst hebben gezien, zijn enthousiast.
Dank voor de goede afwerking.
Wij zijn bijzonder ingenomen met deze open stalen trap.

Groet,
Jan Galama en Marie Buwalda”

Bekijk hieronder de foto’s:

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar kwartslagtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken