Een industriële wenteltrap in een recreatiewoning

In het waterrijke zuidwesten van Friesland ligt het dorpje Heeg. Dit plaatsje is een eldorado voor watersporters en toeristen.

De familie de Vries heeft op deze prachtige locatie een recreatiewoning laten verbouwen. In deze vakantiewoning wilden zij een nieuwe stalen spiltrap plaatsen die de woonkeuken met een loopbrug verbindt.

Zoektocht naar leverancier

Op internet gingen ze op zoek naar inspiratie en naar een leverancier die de trap kon ontwerpen en plaatsen. Via Google kwamen ze uit bij TrappenXL.nl, de website van ons bedrijf.
Op deze website staat een groot aantal foto’s van verschillende soorten trappen die al opgeleverd zijn.

Aan de hand van deze foto’s kan eenvoudig een prijsopgave worden aangevraagd via het offerteformulier. In dit formulier kunnen ook de maten en eventuele bijzonderheden worden aangegeven.

Op basis van de aangeleverde gegevens stelt één van onze trapspecialisten een offerte op.

Nadat de familie de Vries akkoord ging met de offerte, ging TrappenXL op locatie inmeten om de exacte maten te bepalen.

Het proces

Bij TrappenXL wordt er altijd eerst ingemeten. Vervolgens wordt er een 3D ontwerptekening ter goedkeuring aangeboden aan de klant. Daarna kan de trap in productie worden genomen en wordt deze uiteindelijk gemonteerd.

Bij de familie de Vries ging dit niet anders: “Het hele proces verliep transparant en er werden heldere afspraken gemaakt”, aldus de Vries.

Toen de productie van de trap klaar was kon er een afspraak voor de montage worden gemaakt.
De montage van een trap wordt altijd grondig voorbereid zodat het plaatsen zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Aan alles wordt gedacht.

De Vries over het plaatsen van de trap: “De plaatsing was erg goed voorbereid en liep heel goed, en het was netjes afgewerkt”.

100% klanttevredenheid

Bij TrappenXL zorgen we ervoor dat alles tot in de details wordt afgewerkt. Daarin streven we naar 100% klanttevredenheid.

Het eindresultaat was ook dit keer weer naar volle tevredenheid:

“Het eindresultaat is heel mooi. Een goede prijs/kwaliteit verhouding”, volgens de Vries.

Bekijk hieronder een aantal foto’s:

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een luxe design trap of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en vul het formulier in. Eén van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten