Een indrukwekkende stalen spiltrap.

Van showroombezoek tot een echte eyecatcher. Deze klanten brachten een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen. Ze waren bezig met de bouw van een woning en hadden een duidelijk idee voor de trap: het moest een spiltrap zijn met een aanzienlijke doorsnede. Aangezien de hal voldoende ruimte bood, kozen ze voor een spiltrap met een doorsnede van ongeveer 2 meter.

De keuze viel op een volledig stalen spiltrap, met een afwerking van zwarte poedercoating. De fijn gestructureerde afwerking zorgt ervoor dat de treden niet te glad zijn.

Een veelgestelde vraag over stalen spiltrappen is: ‘Maakt dat niet veel geluid?’ Doordat de treden uit massief staal zijn gemaakt, is dit niet het geval. U bent van harte welkom om het zelf te testen in onze showroom.

Omdat de spiltrap volledig wordt gelast in onze eigen werkplaats, hebben we de klanten gevraagd of de glazen puien op een later moment geplaatst konden worden. Zo kon de trap in zijn geheel naar binnen worden gebracht. De trap is geplaatst voordat de vloer was afgewerkt, waardoor een strakke afwerking is verkregen zonder zichtbare bevestigingsplaten.

Deze spiltrap is een ware eyecatcher in de entree! Bekijk de foto’s van dit opmerkelijke project en ervaar zelf de impact van onze volledig stalen spiltrap. Voor vragen, opmerkingen of om een vergelijkbaar project te bespreken, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen

 

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten