Fraaie designtrap bij schoenenwinkel Shuz in Amersfoort

designtrap utiliteitsbouw AmersfoortIn het winkelhart van Amersfoort vind je de prachtige schoenenwinkel Shuz. Bij deze schoenenwinkel mochten wij een unieke designtrap plaatsen.

Een passende winkeltrap

In deze schoenenwinkel moest een trap komen die qua design helemaal in het interieur zou passen van de winkel.

Het ontwerp

Voor het ontwerp van deze trap werd een architect ingeschakeld. Deze architect heeft het perfecte design ontworpen naar de wensen van de klant.

Leveltrappen & Constructies B.V. heeft daarna het designontwerp omgezet in een technisch uitvoerbare trapconstructie zodat deze in productie kon.

Opdrachtgever

Leveltrappen & Constructies B.V. heeft de trap in opdracht van een projectbureau uit de retailmarkt geproduceerd en geplaatst. Voor deze opdrachtgever voert Leveltrappen & Constructies B.V. regelmatig projecten door het hele land uit. Hierdoor is een efficiënte samenwerking ontstaan.

Eindresultaat

De klant is zeer tevreden over de trap en het eindresultaat voldoet ook aan alle verwachtingen.
De balustraden langs de trap zijn voorzien van een fraaie betonlook-afwerking gelijk aan het plafond. De trap past daardoor perfect in het interieur van deze modieuze schoenenwinkel.

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een luxe design trap of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en vul het formulier in. Eén van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten