Er zijn verschillende manieren om een offerte voor een design trap aan te vragen. De beste manier is om in een vroeg stadium een afspraak te maken in onze showroom. U kunt dan direct een keuze maken uit de juiste trapvorm, materialen, kleuren, details en het afwerkingsniveau. Dit heeft het voordeel dat u weet waarvoor u een offerte krijgt.

Showroom bezoek geeft in de praktijk een beter beeld van de gewenste trap

In de praktijk maak ik het nogal eens mee dat een klant vanaf een foto de keuze maakt voor een bepaald type trap, bijvoorbeeld een middenboom trap. Terwijl bij het bezoek aan de showroom uiteindelijk een andere keuze wordt gemaakt, bijvoorbeeld een vrijdragende trap. Waarschijnlijk vraagt u zich af hoe dit kan. Een voor de hand liggende verklaring is dat, hoe mooi de foto ook is, een foto toch nog altijd een beperkt beeld geeft van een designtrap. Het blijft een tweedimensionaal beeld. Op het moment dat je een trap vanaf alle posities kunt bekijken en erover heen kunt lopen ontstaat pas een goed totaalbeeld van de trap. Daarnaast kun je de details en het afwerkingsniveau niet van een plaatje halen.

offerte aanvraag - zwevende trap

Een beeld van de verschillende prijsniveau’s

In de showroom kan ik u de variaties in prijsniveaus uitleggen en dit laten zien aan de hand van de verschillende voorbeelden. Op een foto zie je bijvoorbeeld niet dat het oppervlak van een stalen trap is gestraald, handmatig is geschuurd en voorzien van twee lagen poedercoating, in de door u gewenste kleur, waardoor een topproduct ontstaat. Uiteraard hangt hier wel een bijbehorend prijskaartje aan. Daarnaast kan ik u ook eenvoudiger, en dus goedkopere, afwerkingsniveaus laten zien. Dit is maar één van de praktische voorbeelden waar u rekening mee moet houden bij de keuze van een trap.

Een offerte of indicatie van de prijs per mail

Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte of een prijsindicatie op te vragen per mail. Door het invullen van ons contactformulier kunt u gelijk een aantal kenmerken aangeven waardoor ik u op korte termijn een adequaat antwoord kan geven.

Telefonisch contact opnemen

Last but not least is het ook mogelijk om telefonisch informatie op te vragen. Het voordeel hiervan is dat er direct een goede afstemming kan plaatsvinden wat betreft de mogelijkheden, zowel technisch als prijstechnisch. Vaak volgt hierop een eerste offerteaanvraag en een bezoek aan onze showroom.

Een bezoek aan onze showroom

De moraal van bovenstaand verhaal is: voor een goede keuze van een trap, en de daaraan gekoppelde offerteaanvraag, is het van essentieel belang om de diverse trappen in het echt te zien! En dus adviseer ik u een bezoek te brengen aan onze showroom te Hoogeveen waar een groot aantal designtrappen maar ook budgettrappen staat opgesteld.

Een indicatie van de prijs

Bent u benieuwd naar de kosten van een design trap? Bekijk dan deze pagina om een offerte aan te vragen!

Offerte Aanvragen