Over Trappen XL

TrappenXL is de website van Level Trappen B.V. en Level Trappen & Constructies B.V. Beide bedrijven zijn gevestigd in Hoogeveen. Op onze website vindt u een groot aanbod design trappen, die wij voor u op maat kunnen laten maken. Daarnaast hebben wij voor onze lijn met budgettrappen een eigen webshop.

De particuliere klant

Level Trappen & Constructies B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designtrappen ter bevordering van de particuliere klant door het hele land. Naast de design trappen, bieden wij onze klant ook de mogelijkheid om een bouwpakkettrap aan te schaffen via onze webshop.

De zakelijke klant

Level Trappen & Constructies B.V. produceert ook trappen, balustrades en kleine constructies voor de zakelijke markt, oftewel utiliteitsbouw. Deze zakelijke markt bestaat hoofdzakelijk uit bouwbedrijven, vastgoed- en projectontwikkelaars, architecten en eigenaren van kantoor-, winkel- en bedrijfspanden.

Bekijk voor utiliteitsbouw projecten ook onze website leveltrappen.com

Ontwerp afdeling Level Trappen

Alle projecten worden volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dit wordt gerealiseerd door een eigen ontwerpafdeling. De productie vindt gescheiden plaats in twee productiehallen waarvan één ter bevordering van de utiliteitsbouw en één ter bevordering van de design trappen. De eindmontage op locatie wordt verzorgd door onze ervaren montageploegen, die actief zijn door heel Nederland.

Grootste trappenshowroom van Nederland

Daarnaast staat in Hoogeveen de grootste design trappen showroom van Nederland op het gebied van moderne en unieke design trappen. Er is een uitgebreide variatie aan design trappen te zien, zoals spiltrappen, muizenboom trappen, zwevende trappen, vrijdragende trappen, kwartslagtrappen, glazen trappen en diverse andere types.

Wij monteren in hoofdzaak de designtrappen binnen Nederland. Daarnaast worden er af en toe projecten in het buitenland gerealiseerd. Level Trappen & Constructies opereert ook landelijk waarbij de focus ligt op de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord Holland en Zuid Holland.