Een perfect in de ruimte passende spiltrap in Veeningen!

Johan Massier is zelfstandig ondernemer van Massier Coaching en woont samen met zijn vrouw in ‘het achterhuis’, de voormalige stal van een woonboerderij.
Het gezin van hun dochter woont in ‘het voorhuis’.

Deze voormalige stal heeft een aantal authentieke kenmerken zoals een gebinte.

Het stel zocht een passende spiltrap om vanuit de woonkamer de vide te kunnen bereiken. Ze wilden geen ‘sta in de weg’ maar een praktische oplossing die tevens het bekijken waard zou zijn.

Via Prijzentrappen.nl naar de showroom

Een vriend wees ze op de mogelijkheden van een Fontanot spiltrap. Toen ze hierop Googleden kwamen ze op onze webshop www.prijzentrappen.nl terecht. Vervolgens bezochten zij de showroom. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat de Fontanot bouwpakketten niet pasten bij wat zij wilden. In de showroom stond een model dat leek op hun trap. Dit was precies wat ze zochten.

Een uitstekend verlopen proces

Na het bezoek aan de showroom is er direct van start gegaan met de 3D ontwerptekeningen. Nadat de definitieve tekening afgestemd was met de klant kon het productieproces in gang worden gezet. We vroegen aan de klant, na plaatsing van de passende spiltrap, hoe het gehele proces was verlopen. “Uitstekend. Goede begeleiding, mooi product, volgens afspraak geleverd”, was de reactie.

Meedenken tijdens de plaatsing

Naast de spiltrap werd ook het bijpassende hekwerk geleverd zodat het een mooi geheel vormde. Omdat bleek dat de vide, qua constructie, enigszins instabiel bleef werd meegedacht aan een goede oplossing voor de ophanging van de vide. De aanpassing van de constructie werd vervolgens ook naar volle tevredenheid geleverd en gemonteerd.

Het eindresultaat: een passende spiltrap

Over het eindresultaat kan de familie Massier kort zijn: ”De trap past perfect in de ruimte. Het is een plaatje!”

 

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten