Stalen trap voor bedrijfspand in Zutphen

Voor een bedrijfspand in Zutphen hebben wij een prachtige stalen trap met beukenhouten treden en stootborden gemaakt. De trap is ontworpen met meelopende stalen trapbomen, die zijn gepoedercoat in een moderne en tijdloze kleur. Deze afwerking zorgt voor duurzaamheid en een strakke uitstraling. Het stalen frame biedt stevigheid en stabiliteit, waardoor de trap veilig en betrouwbaar is voor dagelijks gebruik.

De trap is voorzien van beukenhouten treden en stootborden en is behandeld met een Monocoat olie, waardoor de houtnerf prachtig tot zijn recht komt en de treden een warme uitstraling krijgen.

Om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen, is er langs de muur een leuning geïnstalleerd. Deze leuning is gemaakt van stalen buis en biedt niet alleen ondersteuning bij het traplopen, maar dient ook als een eigentijds en stijlvol element in het ontwerp.

Een interessant kenmerk van deze trap is dat hij om een lift heen loopt. Het ontwerp zorgt ervoor dat de trap perfect geïntegreerd is in de ruimte. Het creëert een harmonieus geheel en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakte trap zoals deze? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten