Glazen trappen op maat

Glazen trappen kenmerken zich uiteraard door de toepassing van glazen traptreden. Het voordeel van deze design trap is de transparantie waardoor het licht door de trap heen valt. De treden kunnen worden voorzien van een gestraalde slijtstrip of van een bezand gesmolten oppervlak waardoor de treden minder glad zijn. Door het integreren van LED verlichting in de glazen treden kan de trap in iedere sfeer worden gebracht.

Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal glazen trappen, die klanten bij ons op maat hebben laten maken. Zoals u kunt zien is glas toepasbaar op veel verschillende types design trappen.

 
De glazen trap, sfeervol in elke gewenste setting!

Een ontwerp waarin deze innovatie is toegepast staat opgesteld in onze showroom te Hoogeveen. De glazen treden kunnen in bijna ieder type trap worden toegepast, van bijvoorbeeld een spiltrap tot een zwevende trap. De trap kan worden voorzien van een vrijdragende glasbalustrade, eventueel te voorzien van een rvs leuning.

Voor- & nadelen

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee.
Voor glazen trappen zijn de volgende van toepassing:
✔ Transparant en dus licht doorlatend
✔ Toepasbaar op veel types design trappen
✔ LED verlichting kan de trap in elke sfeer brengen
✖ Glazen trappen vallen in een hoger prijs segment

Materialen

Het gebruikte materiaal van glazen trappen
voor het trapframe is zeer afhankelijk van het type trap.
Populair zijn de volgende materialen:
●  Staal (elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vrij staal)

De traptreden zijn logischerwijs
van glas gemaakt. Wel kan de mate
van transparantie worden aangepast.

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een glazen trap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen