Wat u van ons kunt verwachten bij een showroombezoek

Wat wordt er van mij verwacht bij een showroom bezoek en welke informatie wordt mij verstrekt? Allereerst een goed humeur. Dit is natuurlijk niet serieus bedoeld en daar komt bij dat ik het nog niet mee heb gemaakt dat iemand slecht gehumeurd bij ons binnen stapte. Aan ons uiteraard de schone taak om te zorgen dat u als klant weer tevreden de trappenshowroom verlaat. En gelukkig lukt dat in bijna alle gevallen!

Adviezen bij het bezoeken van onze showroom

 • Probeer u van te voren te oriënteren op onze trappen website, zodat u al een algemeen beeld heeft welke trappen u mooi vindt en welke niet.
 • Neem een tekening, schets en /of foto’s mee van de ruimte waar de trap moet komen te staan. Uiteraard kunt u deze gegevens ook van te voren aan ons mailen.
 • Het is handig als u de globale maatvoering heeft van het trapgat, de vloerdikte en de totaal te overbruggen hoogte. Deze maten zijn meestal ook van een bouwtekening te halen.
 • Denk van te voren na welk bedrag u aan de trap wilt besteden.
 • Neem eventueel een monster van de vloer- en de wandafwerking mee zodat u de kleur(en) van de trap hierop kunt afstemmen.
 • Als het enigszins mogelijk is: maak van tevoren een afspraak zodat u zeker weet dat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd. Op afspraak is het ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de trappen showroom te brengen.

De planning van een bezoek aan onze showroom?

 • Allereerst een hartelijk welkom en een heerlijk kopje koffie of thee. Ook aan de kleine kinderen is gedacht. Er is een aparte speelplek onder één van onze trappen voor hen gereserveerd, zodat u rustig uw gang kunt gaan.
 • Een korte kennismaking en introductie van ons bedrijf en onze werkwijze.
 • Samen bekijken van de door u aangeleverde basisgegevens en kijken welke mogelijkheden er zijn voor de trap in uw specifieke situatie. Een korte inventarisatie welke trapvormen in uw situatie kunnen worden toegepast.
 • Een uitgebreide rondleiding door onze trappen toonzaal.
 • Uw specifieke wensen vertalen naar uw droomtrap.
 • Doornemen van de details, materiaalkeuzes en de gewenste afwerkingen.
 • Eventueel een rondleiding door onze productiehallen.
 • Een prijs (indicatie) van de besproken trap of trappen.
 • Aan u de keus om de trap te bestellen of om er nog eens rustig over na te denken. Of wellicht nog een tweede bezoek te plannen.

Een uitgebreide rondleiding en waardevol advies

Bovenstaande is over het algemeen de rode draad van een showroombezoek. Uiteraard wordt er in klantspecifieke situaties van afgeweken. Ook is het goed om te weten dat de praktijk uitwijst dat het eerste showroom bezoek t.b.v. een designtrap gemiddeld ongeveer anderhalf uur duurt. We vinden het namelijk erg belangrijk om ruimschoots de tijd voor u als klant te nemen. De keuze voor een mooie trap in uw woning maakt u normaal gesproken maar één keer en dus mag daar uitgebreide aandacht aan worden geschonken.

Een bezoek inplannen aan onze showroom!

Ik hoop dat bovenstaande tekst u heeft geïnspireerd om een bezoek aan onze prachtige showroom in Hoogeveen te brengen. En zoals gezegd: de koffie of thee staat altijd klaar. Graag tot ziens!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten