Ook in de provincie Zuid Holland zijn wij regelmatig actief met het plaatsen van onze trappen. Een mooi voorbeeld hiervan is de plaatsing van een zwevende trap in een penthouse te Rotterdam.

Zwevende Trap - Penthouse Rotterdam

Een penthouse met een mooie uitdaging

Onze klant had zich al uitgebreid verdiept in een design trap voordat hij een afspraak plande voor een bezoek aan de showroom. Hij zat nogal in zijn maag met de bouwkundige aspecten voor het plaatsen van een zwevende trap. Voor hem was het geruststellend dat wij voor de zwevende trap een volledige sterkteberekening inclusief de benodigde bouwkundige aspecten konden realiseren. Daarnaast had hij hoge eisen qua uitvoering en afwerking zowel wat betreft de trap als voor de balustrade langs de vide. En dus een nieuwe uitdaging waarbij het uiteindelijke resultaat voor de klant en ook voor ons er mag zijn.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar zwevende trappen, die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken