Penthouse in Rotterdam met een zwevende design trap!

Ook in de provincie Zuid-Holland zijn wij regelmatig actief met het plaatsen van onze trappen. Een mooi voorbeeld hiervan is de plaatsing van een zwevende trap in een penthouse te Rotterdam.

Een penthouse met een mooie uitdaging

Onze klant had zich al uitgebreid verdiept in een design trap voordat hij een afspraak plande voor een bezoek aan de showroom. Hij zat nogal in zijn maag met de bouwkundige aspecten voor het plaatsen van een zwevende trap. Voor hem was het geruststellend dat wij voor de zwevende trap een volledige sterkteberekening inclusief de benodigde bouwkundige aspecten konden realiseren. Daarnaast had hij hoge eisen qua uitvoering en afwerking zowel wat betreft de trap als voor de balustrade langs de vide. En dus een nieuwe uitdaging waarbij het uiteindelijke resultaat voor de klant en ook voor ons er mag zijn.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar zwevende trappen, die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten