Vakmanschap: Zwevende trap in Vathorst.

Voor een project in Vathorst hebben wij recent deze prachtige zwevende trap geplaatst.

De trede zijn gemaakt uit het mooiste eikenhout. Deze speciale kleur is te realiseren door eerst gebruik te maken van een Rubio precolor in de kleur Intense Black en daarna te behandelen met een monocoat olie in de kleur Charcoal. De kleur geeft een mooi contrast met de rest van de ruimte waardoor deze fantastische trap er echt uit knalt!

De trap is voorzien van een glazen balustrade met designkwaliteit die doorloopt langs de vide.

Bekijk de foto’s van dit schitterende project en laat je inspireren door de mogelijkheden die TrappenXL te bieden heeft. Als je op zoek bent naar een unieke trap die de kern van je huisontwerp kan worden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je dromen werkelijkheid te laten worden!

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten