Met vrij grote regelmaat plaatsen wij trappen in de provincie Gelderland. Zowel in de Achterhoek als op de Veluwe of in de Betuwe: overal staan inmiddels de mooie trappen van TrappenXL. Uit de voorgaande zin merkt u wel enige trots en ja, dat kan ik niet ontkennen.

Afspraken door heel het land

Vaak als ik voor een afspraak ergens in het land moet zijn kom ik door steden en dorpen waar we in het verleden al een keer een trap hebben mogen plaatsen. Als ik de tijd er voor heb probeer ik nog wel eens een oude klant te bezoeken. Meestal heb ik het uiteindelijke eindresultaat nog niet gezien omdat een trap in de bouw- of verbouwfase is geplaatst. Het is altijd mooi om het eindresultaat te bekijken en de meeste klanten waarderen het als je nog een keer komt aanwaaien.

trappen Gelderland

Een prachtige spiltrap in Gelderland

Een mooi voorbeeld hiervan was in een dorpje gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem. In een tot woning verbouwde schuur hadden wij een mooie smeedijzeren spiltrap gemonteerd. Vol trots liet de eigenaar het eindresultaat zien. En ik moet zeggen: de gekozen stalen spiltrap paste perfect in het totaalbeeld.

Met name de variaties in woningen en de daarbij passende trappen in combinatie met de verschillende mensen maken dit vak juist zo leuk en gevarieerd!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken