In Flevoland, de jongste provincie van ons land, hebben we al diverse trappen mogen plaatsten. Met name in Lelystad en Almere staan al veel designtrappen van TrappenXL.

Een project in deze provincie waar ik met veel plezier aan terug denk is op Urk. Aan deze prachtige vissersplaats aan het IJsselmeer breng ik graag een bezoekje al was het alleen al om de heerlijke verse haring.

Spiltrap Flevoland

Een bijzonder trappenproject in Flevoland!

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik bezoek van een Urker visser, samen met zijn vrouw. Zij hadden de oude woning, direct aan het water, van zijn ouders en gingen deze woning volledig renoveren. Een onderdeel van de renovatie was het aanbrengen van twee rvs spiltrappen, uitgevoerd met zwevende treden. In een later stadium werd ook een glasbalustrade op het balkon, met uitzicht op het water, aangebracht.

Ik vergeet nooit meer dat ik na het inmeten van de trappen werd gevraagd om achter de visser aan te rijden door de nauwe straatjes van de oude binnenstad naar zijn oude woning. Daar werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik na een bak koffie een heerlijke verse vissalade en een ambachtelijk gerookte zalm mee naar huis.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken