Prachtige Design Trappen In Flevoland

In Flevoland, de jongste provincie van ons land, hebben we al diverse trappen mogen plaatsten. Met name in Lelystad en Almere staan al veel designtrappen van TrappenXL.

Een project in deze provincie waar ik met veel plezier aan terug denk is op Urk. Aan deze prachtige vissersplaats aan het IJsselmeer breng ik graag een bezoekje al was het alleen al om de heerlijke verse haring.

Een bijzonder trappenproject in Flevoland!

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik bezoek van een Urker visser, samen met zijn vrouw. Zij hadden de oude woning, direct aan het water, van zijn ouders en gingen deze woning volledig renoveren. Een onderdeel van de renovatie was het aanbrengen van twee rvs spiltrappen, uitgevoerd met zwevende treden. In een later stadium werd ook een glasbalustrade op het balkon, met uitzicht op het water, aangebracht.

Ik vergeet nooit meer dat ik na het inmeten van de trappen werd gevraagd om achter de visser aan te rijden door de nauwe straatjes van de oude binnenstad naar zijn oude woning. Daar werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik na een bak koffie een heerlijke verse vissalade en een ambachtelijk gerookte zalm mee naar huis.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten