Een prachtige zwevende trap

Deze prachtige zwevende trap verbindt de begane grond met de eerste verdieping. De trap is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in het interieur. De moderne uitstraling van de trap trekt meteen de aandacht.

Voor de constructie van de trap is gebruikgemaakt van een stevige stalen trapboom, die niet meer zichtbaar is. De treden van de trap zijn gemaakt van hoogwaardig massief eikenhout.

Er is ervoor gekozen om geen glasbalustrade te plaatsten langs de open zijde van de trap waardoor het zwevende effect van de trap goed zichtbaar blijft. Om zowel de veiligheid te waarborgen als een stijlvol accent toe te voegen is er langs de trap een muurleuning in de zelfde kleur als de muur geplaatst. Langs het trapgat zijn glasbalustraden geplaatst, dit draagt bij aan de veiligheid maar behoudt transparantie.

Dit project van TrappenXL toont onze expertise op maatwerkgebied. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen hebben we een unieke trap gecreëerd die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Met TrappenXL ben je verzekerd van een trap die perfect past bij je stijl en wensen, en een waardevolle toevoeging vormt aan je interieur.

Ben je benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten