Een minimalistische stalen spiltrap in Borger!

Het perfecte plaatje creëren, dat is iets waar een fotograaf telkens weer voor gaat. Dat je dan ook bij het renoveren van je woning er alles perfect uit wil laten zien, klinkt vrij logisch. Met deze gedachte klopte Daniël Muskee, fotograaf van beroep, bij ons aan. Zijn prachtige foto’s werden onder meer op diverse exposities tentoongesteld. Voor zijn woning was hij op zoek naar een prachtige design trap, maar voor welk type ga je dan?

Het bezoek aan onze showroom

Na een bezoek aan onze showroom en advies van architect Liesbeth Grit van Studio Meesterwerck, viel de keuze van Daniël uiteindelijk op een minimalistische stalen spiltrap. De transparantie, in combinatie met de basis materialen, deed hem ervan overtuigen dat deze trap het best bij zijn wensen en woning aansloot. De transparantie van de trap zorgt niet alleen voor schitterende lichtdoorval, maar ook voor een prachtig optisch beeld.

De stalen spiltrap ontwerpen en in productie

Nadat de doorslaggevende keuze was gemaakt, kon het proces van start. Allereerst werd er een 3D ontwerptekening gemaakt. Op basis van deze tekening is er nog een detailaanpassing geweest aan de balustrades. Vervolgens kon de trap uit onbehandeld staal geproduceerd worden. In combinatie met een transparante poedercoating, bleef de natuurlijke uitstraling van het materiaal behouden.

Een tweede bezoek van de klant

Voor het aanbrengen van de coating, is Daniël, samen met zijn partner, nogmaals langs geweest om de trap te beoordelen. Bij het werken met onbehandeld staal is het namelijk altijd een verassing (zowel voor ons als de klant) hoe dit precies gaat uitpakken. Het basismateriaal bevat namelijk onregelmatigheden. Dus het optisch beoordelen van het materiaaloppervlak voordat de coating wordt aangebracht is verstandig.

Een zeer tevreden klant en prachtige foto’s

Over het eindresultaat was de klant laaiend enthousiast. Als dank hiervoor hebben wij prachtige foto’s mogen ontvangen! Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk snel de foto’s hieronder:

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten