Open trap in uw woonkamer

Bij een open trap in de woonkamer zorgt dit voor directe verbinding tussen de woonkamer en de bovenverdieping. Optisch zal je woonkamer hierdoor groter lijken doordat er minder barrières in het interieur zijn en de lichtinval wordt vergroot. Je zult een open en ruimtelijk gevoel krijgen wanneer je je woonkamer betreedt als je kiest voor een open trap. Wil je meer weten over een open trap in uw woonkamer? Wij vertellen je er graag meer over!

Open trap in de woonkamer: een eyecatcher!

Wanneer je de interieurstijl van je huis meeneemt in het ontwerp van je open trap zal je trap tot een ware eyecatcher resulteren. Heb je een modern interieur? Kies voor materialen zoals glas of betonlook. Voeg er daarbij voor een uniek effect ook LED verlichting aan toe. Wil je meer een open en rustieke uitstraling creëren? Ga dan voor lichtgekleurd eiken. Je open trap als stijlvolle eyecatcher in uw woonkamer.

Inspiratie: open trap

Waarom zou je een open trap in je woonkamer laten plaatsen? Laat je inspireren door de open trappen die TrappenXL eerder heeft mogen plaatsen.

 

Waarom geen open trap in je woonkamer?

Ieder voordeel heeft zijn nadeel; wanneer je kiest voor een open trap in de woonkamer kan dit warmteverlies geven. Zorg er daarom voor dat je huis goed is geïsoleerd, de bovenverdieping profiteert namelijk mee wanneer je je woonkamer verwarmt.

Vraag een offerte aan voor een open trap

Wil je meer weten over de prijs van een open trap en de mogelijkheden? Bespaar tijd en moeite en vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Ook kun je langskomen bij ons in de showroom. Hier adviseren we je graag over verschillende materialen, modellen en uitvoeringen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten