Balustrades op maat!

Een balustrade is in essentie een valbeveiliging en heeft hierdoor met name een praktische functie. Maar door te kiezen voor een mooie balustrade krijgt het bouwkundig element meerwaarde.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hieronder een groot aantal balustrades, die wij reeds voor klanten hebben gerealiseerd.

 
De balustrade, een meerwaarde voor uw trap in elk opzicht!

Een balustrade langs een trap, ook wel traphek genoemd, kan de vormgeving van de trap versterken. Een mooi voorbeeld hiervan is een spiltrap waarbij een hek met meelopende regels wordt toegepast. Er is een grote diversiteit aan balustrade systemen. Voorbeelden hiervan zijn: glasbalustrades, spijlenhekken of lamellenhekken en paneelhekken. Daarnaast kennen we nog een aantal andere toepassingen van balustrades zoals galerijhekken, balkonhekken en videhekken. Ook zijn er diverse balustradesystemen samen te stellen uit losse rvs componenten. Zelfs het toepassen van (led) verlichting in balustrades is mogelijk, hier hangt echter wel een hoger prijskaartje aan dan een standaard balustrade. In onze webshop vindt u een aantal gestandaardiseerde heksystemen.

De trapleuning maakt onderdeel uit van de balustrade. Ook hier zijn een groot aantal mogelijkheden wat betreft materiaal gebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een houten trapleuning of één van rvs. De leuning is een mooie toevoeging op de gehele balustrade. Ook de coating van de trapleuning kan in diverse soorten worden uitgevoerd.

De voordelen van balustrades

✔ Kan als fraai optisch element dienen
✔ Zorgt voor een stuk veiligheid (valbeveiliging)

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een balustrade of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen