Beroepsmilitair Fabio en fysiotherapeute Nazli waren op zoek naar een mooie rechte trap voor in de hal van hun woning. In hun zoektocht naar de perfecte trap gingen ze met een bedrijf in zee, maar werden wantrouwig door de gang van zaken bij de betreffende leverancier.

Teleurgesteld door deze vervelende ervaring zijn ze daarom verder gaan kijken naar een bedrijf dat hun vertrouwen weer terug kon winnen en dat de gewenste trap kon afleveren. In hun zoektocht kwamen ze daarom TrappenXL tegen die jarenlange ervaring heeft in het maken van design trappen op maat. TrappenXL heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op dit gebied.

Middenboomtrap met stalen zwevende treden

Bezoek aan de showroom

Telefonisch namen ze contact op met Bob Kort voor een bezoek aan de showroom. Tijdens dit gesprek kregen ze het gevoel bij de juiste leverancier te zijn. Daarnaast werd na het bespreken van de details de opdracht doorgezet. De uiteindelijke keuze viel op een rechte middenboomtrap met zwevende stalen treden.

Nadat de tekeningen klaar waren zijn de details nog uitgebreid doorgesproken met Fabio en Nazli om zo tot het perfecte en definitieve resultaat te komen.

TrappenXL maakt haar reputatie waar

Kort daarop heeft het montageteam de trap binnen de afgesproken termijn geplaatst. Foto’s laten zien dat deze fraaie minimalistische trap met zwevende treden uitstekend past bij het interieur!

Het stel was heel enthousiast. TrappenXL heeft haar reputatie meer dan waar gemaakt.
Wij kregen kort na de plaatsing de volgende reactie van hen:
“Erg tevreden met onze nieuwe trap! Na een grote teleurstelling bij onze eerst benaderde leverancier waren wij erg wantrouwig geworden. Desalniettemin heeft TrappenXL zich aan hun reputatie gehouden en ons erg goed geholpen door ons huis te voorzien van een prachtige trap.
De levering en plaatsing waren zoals beloofd erg snel en naar behoren.”

Middenboomtrap met stalen zwevende treden 2

Bekijk hieronder nog meer foto’s van de trap:

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar middenboomtrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken