Bordestrappen van Hoogeveen naar Michigan – deel 1

Voor een vastgoed ondernemer uit Zeist, die woonachtig is in de Verenigde Staten en actief is in beide landen, mogen wij een bijzonder project uitvoeren: het plaatsen van twee bordestrappen. Bijzonder omdat wij het project van A tot Z mogen begeleiden, van ontwerp tot fabricage en van het inmeten op afstand tot het plaatsen van de stalen trappencombinaties met houten treden en de balustraden in zowel de woning als het bijbehorende guesthouse in Michigan.

Waarom kiest iemand ervoor om een trappencombinatie van Drenthe naar Amerika te halen? Enerzijds omdat de klant over ons had gelezen in een woonmagazine en uit daaropvolgend onderzoek bleek dat wij een geschikte partner zouden zijn die geen concessies doet aan kwaliteit. Maar ook omdat een dergelijke werkwijze, waar slechts één partij de regie voert, in de VS eigenlijk niet gemakkelijk blijkt te zijn.

Allereerst hebben wij de ontwerpen uitgewerkt in 3D tekeningen. De container voor verscheping werd geregeld en we kregen een einddatum wanneer deze klaar moet staan met daarin alle traponderdelen, het op maat gemaakte hout voor de treden met ledverlichting erin verwerkt, en de kisten met glaspartijen voor de balustraden.

De klant had al een partij antiek hout opgekocht bij ’t Achterhuis, leverancier in historische bouwmaterialen. Dit hout wordt toegepast in de vloeren en ook als trapbekleding.

Op dit moment wordt in onze werkplaats in Hoogeveen de laatste hand gelegd aan het afwerken van de halffabricaten en onderdelen, zoals het aanbrengen van ledverlichting in de treden. Er is tweemaal – via Teams – overleg geweest met het team van de aannemer ter plaatse, waarbij we onder andere alle maatvoeringen hebben kunnen vaststellen en besproken wat er nodig is aan mankracht en gereedschappen om de trappen en balustraden te installeren. Er is een compleet draaiboek gemaakt waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. En om er helemaal zeker van te zijn dat alles volgens plan verloopt zal een projectmanager van TrappenXL twee weken lang ter plaatse zijn om supervisie te voeren over het gehele montageproces. Hierover binnenkort meer!

Ons assortiment & een indicatie van de prijs

Ben je benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten