Bordestrappen van Hoogeveen naar Michigan – deel 2

Na weken van voorbereiding en nauw overleg met het team ter plaatse, is de installatie van de trappencombinatie in Michigan succesvol verlopen. Met trots kunnen we zeggen dat het project van A tot Z volgens plan is uitgevoerd, zonder enige concessies aan kwaliteit.

Na het afronden van de afwerking van de halffabricaten en onderdelen in onze werkplaats in Hoogeveen, werden alle traponderdelen zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor verscheping. De container, gevuld met de stalen trappencombinaties, het op maat gemaakte hout voor de treden met ledverlichting en de kisten met glaspartijen voor de balustraden, stond op tijd klaar voor transport naar de Verenigde Staten.

Nu staan de twee bordestrappen stevig op hun plaats. Het resultaat is werkelijk adembenemend. De combinatie van de stalen constructie, de houten treden met ledverlichting en de glazen balustraden creëert een unieke en elegante uitstraling die perfect past bij zowel de woning als het bijbehorende guesthouse.

Dit succesvolle project in Michigan heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden voor TrappenXL in internationale projecten. We hebben bewezen dat we in staat zijn om hoogwaardige trappen en balustraden over lange afstanden te transporteren en te installeren.

Ons assortiment & een indicatie van de prijs

Bent u benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten