Rvs spiltrap in het merengebied van Friesland

Als voorlopig laatste in deze serie blogs wil ik u iets vertellen over een project door ons uitgevoerd in de provincie Friesland. Maar ja, over welk project ga je iets vertellen, we hebben in Friesland de afgelopen jaren veel mooie trapprojecten mogen uitvoeren. Zowel op het platteland als in de steden. Bijvoorbeeld de trappen voor de verschillende nieuwbouwprojecten in Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen.

Ondanks dat mijn roots in Friesland liggen ben ik de taal niet machtig. Het verstaan gaat nog redelijk maar het spreken lukt mij niet, op een paar bekende uitspraken na 😉

Het is over het algemeen prettig zaken doen met de Friezen, je weet wat je aan ze hebt. Meestal is het vrij snel duidelijk hoe ze het willen hebben en voor welke prijs. Daarnaast hebben de mensen uit Friesland oog voor design. Zo, nu heb ik ze wel genoeg geprezen 🙂

Een prachtige RVS spiltrap

Laat ik maar gauw een mooi project bespreken, door ons ca. vijf jaar geleden uitgevoerd in het merengebied in de buurt van Lemmer. In een mooie onder architectuur verbouwde woning moest een spiltrap komen als blikvanger in het midden van de woonkamer. Bij het eerste bezoek aan onze showroom viel de door ons zelf ontwikkelde spiltrap bij deze klanten direct in de smaak.

Door zijn opvallende ontwerp in combinatie met de niet zichtbare dragers is deze rvs spiltrap een hele populaire trap. Voor een volledige RVS trap is deze trap relatief goedkoop te leveren in vergelijking met andere roestvrijstalen trappen. Door toepassing van meelopende regels in de balustrade wordt de trapvorm versterkt.

Na montage van de designtrap belde de klant ons op met de melding: “Het prachtige eindresultaat komt exact overeen met onze wens” (vrij vertaald uit het Fries).

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten