Oog voor design trappen in Limburg

In de provincie Limburg heeft men ook oog voor design. Regelmatig reizen onze trapmonteurs af naar Zuid-Nederland en zo ook naar Limburg. Een project van een aantal jaren geleden staat mij nog helder voor de geest.

Binnen een recordtijd een trap verkocht aan een klant uit Limburg!

Een klant uit een dorpje tussen Roermond en Venlo belde mij dat hij naar aanleiding van de prachtige foto’s op onze trappenwebsite graag een bezoek aan onze showroom wilde brengen. Op de bewuste zaterdagochtend kwam hij de showroom binnenstappen en het eerste wat hij zei was: “daar staat onze trap”, wijzend naar de muizentrap. Binnen 10 minuten was de koop gesloten. Voor mij een uniek moment. Nog nooit eerder had ik zo snel een op maat gemaakte trap verkocht.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wil je een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten