Ongeveer een jaar geleden kwamen twee dames op een ochtend de showroom binnenstappen. Zij waren op zoek naar een mooie, op maat gemaakte rvs designtrap voor hun bestaande woning. De dames uit het Overijsselse Hengelo wisten goed wat ze wilden en hadden oog voor de details.

Minimalistische RVS Spiltrap

Een minimalistische rvs spil trap

Als trappenspecialist zag ik dit als een uitdaging mede omdat het ook binnen het gewenste budget moest worden uitgevoerd. Een aantal aspecten was voor hen van belang in het ontwerp van deze design trap: een minimalistische vormgeving in combinatie met rvs en donkere traptreden. Daarnaast moest de trap in het bestaande trapgat passen en bij voorkeur beter beloopbaar worden dan de oude, te vervangen trap. Mijn voorstel was om de rechte haakse vormgeving consequent door te voeren in de diverse traponderdelen, zoals bijvoorbeeld in de getrapte rvs buitenboom van de trap. Met als resultaat een prachtige trap die volledig aan de wensen van de klant voldeed.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar zwevende trappen, die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken