Top 8 Woonkamer Inrichtingen Voor Uw Woning

Bent u binnenkort van plan om uw woonkamer opnieuw in te richten? Of wellicht dient u deze nog volledig te realiseren, omdat u midden in het bouwproces van uw woning zit. Dan zijn er tal van interieurstijlen, waardoor u zich kunt laten inspireren.

Elke woonkamersetting heeft zijn eigen sfeer; hier hebben wij als trapdeskundigen een prachtige design trap aan gekoppeld. Dit ter inspiratie om zo voor u een totaalplaatje te creëren.

1. De Metalox Woonkamer Inrichting

De Metalox Wooninrichting

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van de ‘metalox’ woonkamer inrichting van Kruit & Kramer. Deze inrichting wordt gekenmerkt door het gebruik van twee hoofdmaterialen, namelijk eiken en metaal.

De Bijpassende Muizenboomtrap

Bijgevoegde muizenboomtrap kenmerkt zich door twee basis materialen die regelmatig worden toegepast in een moderne trap, namelijk gepoedercoat staal & eiken hout.

2. De BePureHome Inrichting

De BePureHome Wooninrichting

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een woonkamer inrichting met meubels van het merk ”BePureHome” (Flinders.nl). De weergegeven kamer maakt veel gebruik van leer in combinatie met een klassiek/landelijke stijl. Hierdoor komt het natuurlijke effect naar voren.

De Bijpassende Middenboomtrap

De klassieke elementen in de woonkamer komen terug in de trap door middel van een smeedijzeren balustrade gecombineerd met warm eiken treden.

3. De Velasco Inrichting

De Velasco Inrichting

Hiernaast ziet u woonkamer ingericht in de ‘Velasco’ stijl (Kruit & Kramers). Deze inrichting wordt gekenmerkt door het stoere vintage karakter, met de handbewerkte meubels.

De Bijpassende Spiltrap

Deze retro spiltrap combineert fraai met de inrichting van voorgenoemde living.

4. De Ermont Inrichting

De Ermont Woonkamer Inrichting

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van de ‘Ermont’ inrichting (Kruit & Kramer). Kenmerkend aan deze stijl is de combinatie van eiken, RVS en keramiek. Veelgebruikte kleuren zijn ‘vulcano taupe’ of ‘vulcano antraciet’.

De Bijpassende Middenboomtrap

Deze bijzondere middenboomtrap fungeert als ‘eye catcher’ en brengt de RVS elementen in combinatie met de antraciet natuurstenen treden terug qua kleurstelling.

 

5. De Buckley Woonkamer

De Buckley Inrichting

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van de ”Buckley” woonkamer inrichting (Kruit & Kramer). Er wordt bij deze inrichting gebruik gemaakt van acacia hardhout in de kleur ‘old java grey’. Hier en daar treft u accenten in metaal.

De Bijpassende Bordestrap

Door de gekozen kleuraccenten in deze moderne design trap ontstaat een mooi contrast met zijn omgeving; uiteraard zijn hier zowel verschillende kleuren als materialen mogelijk.

6. De Muuto Woonkamer Inrichting

De Muuto Inrichting

Hiernaast ziet u een woonkamer ingericht met meubelen van het merk ‘Muuto’ (Flinders.nl). Deze woonstijl kunnen we beschrijven als modern/klassiek.

De Vrijdragende Trap

Deze bijpassende semi- vrijdragende trap is een prachtig voorbeeld waarin moderne en klassieke elementen worden gecombineerd.

 

7. De Gubi Inrichting

De Gubi Inrichting

De Gubi woonkamer inrichting van hiernaast, heeft een klassiek/landelijke woonstijl (Flinders.nl). Deze inrichting heeft een ruim karakter, door de combinatie van veel lichtinval en het kleurgebruik.

De Muizenboomtrap

Het ruimtelijk effect wordt door deze trap versterkt door zijn minimalistische vormgeving. De massieve stalen treden geven door de beperkte dikte een maximale lichtdoorval.

8. De Old Wood Art Woonkamer Inrichting

De Old Wood Art Woonkamer Inrichting

Hiernaast ziet u een inspiratiefoto van een woonkamer die ingericht is met meubelen van oud scheepshout (OldWoodArt.nl). De tafel die u hier ziet maakt gebruik van het ‘losse planken effect’, door middel van de toepassing van doorleefd hout.

De Trap Van Doorleefd Hout

De toepassing van het oude scheepshout komt terug in de treden van de trap. Dit doorleefde hout geeft een bijzonder effect aan de inrichting van de woning en daarbij ook aan de trap.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten