Design Trappen In Zeeland

Een jaar of acht geleden hebben we een metalen spiltrap geplaatst voor een klant uit Nijmegen, die een recreatiewoning in Zeeland had.

Een mooie spiltrap in Zeeland

Onder de rook van Vlissingen en Middelburg in het pittoreske Oostkapelle hebben we destijds deze mooie draaitrap geplaatst. Recentelijk benaderde de klant ons weer met de vraag of we voor de veiligheid een extra balustrade langs het trapgat wilden plaatsten en of dit weer in dezelfde mooie kleur kon. Mooi dat klanten ook na een aantal jaren weer terug komen. Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart en binnenkort plaatsen we het nieuwe design hek langs het trapgat bij deze trap in Zuidwest-Nederland.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Ben je benieuwd naar spiltrappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten