Top 7 Kozijnen Voor Je Woning

Ben je binnenkort van plan om een huis te bouwen? Dan zijn er tal van mogelijkheden wat betreft de keuze in type kozijn. Elk type/kleur brengt weer een andere sfeer zowel binnen- als buitenshuis.

Wij hebben een lijst opgesteld met diverse kozijnen ter inspiratie voor je tijdens het bouwproces. Aan elk kozijn hebben wij vervolgens als trapdeskundigen een mooie design trap gekoppeld.

1. Het Moderne Kozijn

Het Moderne Kozijn

Hiernaast zie je een inspirerende foto van een modern kozijn vervaardigd in een zeer moderne woning (Van Wees Zeist). Dit zwarte kunststof kozijn sluit perfect aan bij de woning en is daarnaast onderhoudsvrij!

De Bijpassende Muizenboomtrap

De rechte vormen en het transparante karakter van de woning en de kozijnen worden doorgezet in de bijpassende muizenboomtrap.

2. Het Aluminium Kozijn

Het Aluminium Kozijn

Dit strakke aluminium kozijn in combinatie met ruw houten delen, zorgt voor zeer strakke lijnen die aansluiten op de woning (Windows4u). Wat betreft kleur en stijl zijn er talloze mogelijkheden.

De Bijpassende Middenboomtrap

De strakke lijnen van de kozijnen komen terug in het ontwerp van deze minimalistische stalen middenboomtrap.

3. Het Kunststof Kozijn Met Houtlook

Het Kunststof Kozijn Met Houtlook

Hiernaast zie je een afbeelding van een kunststof kozijn met een zogenaamde ‘houtlook” (Van Wees Zeist).  Dit klassieke kozijn heeft een stijl die perfect aansluit bij die van de woning!

De Bijpassende Rechte Trap

De kozijnen waarin klassieke elementen zijn aangebracht combineren goed met de rechte metalen trap voorzien van de warme houten treden.

4. Het Kunststof Kozijn

Het Kunststof Kozijn

De kunststof kozijnen van de afbeelding hiernaast hebben een historische uitstraling van de bekende schuiframen (Schipper kozijnen). Ook heb je de mogelijkheid om de kleurencombinatie te laten aansluiten bij je woning. Daarnaast zijn deze kozijnen van duurzame kwaliteit, zodat ze zeer lang meegaan.

De Bijpassende Spiltrap

De historische uitstraling van het pand en de kozijnen komt terug in de smeedijzeren spiltrap die bijvoorbeeld een vide ontsluit.

 

5. De Moderne Kozijnen

De Moderne Kozijnen

Hiernaast zie je een foto van moderne kunststof kozijnen met een hoge isolatiewaarde (Frensmontage). Dit kozijn, voorzien van een zwarte lak heeft nauwelijks onderhoud nodig. De stijl die wordt gehanteerd sluit perfect aan bij die van de woning.

De Bijpassende Zwevende Trap

De zwart/witte elementen in deze moderne woning en kozijnen komen terug in de zwevende bordestrap waarbij de constructieve elementen zichtbaar blijven.

6. Het Kunststof Kozijn

Het Kunststof Kozijn

Hiernaast zie je een woning met moderne kozijnen van kunststof (Deceuninck). Deze weerbestendige kozijnen zijn licht afgerond en hebben een elegante/klassieke uitstraling.

De Bijpassende Spiltrap

De klassieke uitstraling van de kozijnen wordt doorgezet in de spiltrap waarbij smeedijzeren elementen zijn gebruikt.

 

7. De Klassieke Kunststof Kozijnen

De Klassieke Kozijnen

De kozijnen van hiernaast hebben een authentieke klassieke stijl (Frensmontage), die perfect aansluit bij de woningstijl. Het kunststof dat wordt gebruikt vergt weinig onderhoud en heeft daarnaast een hoge isolatiewaarde.

De Bijpassende Bordestrap

De landelijke uitstraling van deze kozijnen wordt gecombineerd met een landelijke bordestrap voorzien van moderne elementen.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten