Bordestrappen op maat!

De bordestrap wordt, zoals de naam al aangeeft, voorzien van één of meerdere bordessen. Deze bordessen kunnen zowel in het begin, in het midden of in het eind worden geplaatst. Een trap kan worden voorzien van een tussenbordes om als rustpunt in de trap te fungeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een trap met bordes? In het onderstaande overzicht vindt u een groot aantal bordestrappen, die klanten bij ons op maat hebben laten maken.

De bordestrap, een ruime toegankelijke trap!

Vaak wordt op de positie van het bordes de looprichting van de trap ook gewijzigd, meestal in een bocht van 90 graden. Daarnaast is het ook mogelijk om de trap te voorzien van een afstapbordes aan de bovenzijde van de trap. De reden om dit toe te passen heeft vaak te maken met de positie van de trap in de ruimte in combinatie met de mogelijke afstap. Tussenbordessen worden meestal toegepast bij rechte trappen. Afstapbordessen komen regelmatig voor bij zowel rechte trappen als ook bij spiltrappen. De budgettrappen uit de webshop worden in bijna alle gevallen standaard voorzien van een afstapbordes.

Voor- & nadelen

Wanneer u kiest voor en trap met bordes brengt dit enkele voor- en nadelen met zich mee.
Voor bordestrappen zijn de volgende van toepassing:
✔ Zeer ruime trap, dus toegankelijk
✔ Toepasbaarheid van rustpunten
✖ Neemt veel ruimte in beslag

Trap met bordes kopen bij TrappenXL

Het trapframe van een bordestrap wordt voornamelijk uitgevoerd in staal of RVS. Bij de traptreden zijn voornamelijk glas, hout, natuursteen en kunststof populair. Bent u geïnteresseerd in een trap met bordes? Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door één van onze trapspecialisten. Wij hebben diverse modellen trappen met bordes van verschillende materialen in onze showroom.

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een bordestrap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen