Bordestrappen op maat!

De bordestrap wordt, zoals de naam al aangeeft, voorzien van één of meerdere bordessen. Deze bordessen kunnen zowel in het begin, in het midden of in het eind worden geplaatst. Een trap kan worden voorzien van een tussenbordes om als rustpunt in de trap te fungeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In het onderstaande overzicht vindt u een groot aantal bordestrappen, die klanten bij ons op maat hebben laten maken.

 
De bordestrap, een ruime toegankelijke trap!

Vaak wordt op deze positie de looprichting van de trap ook gewijzigd, meestal in een bocht van 90 graden. Daarnaast is het ook mogelijk om de trap te voorzien van een afstapbordes aan de bovenzijde van de trap. De reden om dit toe te passen heeft vaak te maken met de positie van de trap in de ruimte in combinatie met de mogelijke afstap. Tussenbordessen worden meestal toegepast bij rechte trappen. Afstapbordessen komen regelmatig voor bij zowel rechte trappen als ook bij spiltrappen. De budgettrappen uit de webshop worden in bijna alle gevallen standaard voorzien van een afstapbordes.

Voor- & nadelen

De bordestrap brengt enkele voor- en nadelen met zich mee.
Voor bordestrappen zijn de volgende van toepassing:
✔ Zeer ruime trap, dus toegankelijk
✔ Toepasbaarheid van rustpunten
✖ Neemt veel ruimte in beslag

Materialen

Het trapframe wordt voornamelijk uitgevoerd
in staal of RVS.

Als er wordt gekeken naar de traptreden, dan
zijn bij deze trap de volgende materialen populair:
●  Glas
●  Hout
●  Natuursteen
●  Kunststof

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een bordestrap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!