Grootste trappen Showroom in Nederland 
Eigen productie in Hoogeveen
Al 30 jaar toonaangevende trappen door heel Nederland
Professioneel begeleiding bij een design trap op maat

Vraag prijsberekening aan

Wat zijn PreDesigned trappen?

De PreDesigned trappen zijn unieke trappen binnen het assortiment van TrappenXL. De trappen zijn reeds ontworpen in een aantal standaardmodellen, maar u kunt zelf kiezen in welke stijl, kleur en welk materiaal u bepaalde onderdelen, zoals leuningen en traptreden, wilt toevoegen. Dit betekent dat het model van de trap grotendeels al ontworpen is, maar dat er nog steeds een unieke uitstraling gecreëerd kan worden die aansluit bij uw wensen. U stelt de trap namelijk gedeeltelijk zelf samen.

De standaardmodellen worden fabrieksmatig gemaakt, waardoor de prijs van een PreDesigned trap lager uitvalt dan van een design trap op maat.

 

steektrap wit - met glas
PreDesigned trap wit
design trap grijs - PreDesigned
grijze PreDesigned trap
PreDesigned-muizenboomtrap wit

PreDesigned trap zelf samenstellen

U kunt uw PreDesignd trap zelf naar wens samenstellen. Bij het samenstellen van uw PreDesigned trap selecteert u eerst een model. Vervolgens heeft u een ruime keuze uit de volgende onderdelen om uw trap compleet te maken:

  • Trapleuningen (met of zonder balusters).
  • Verschillende houtsoorten voor de traptreden.
  • Verschillende tinten om kleur te geven aan de traptreden.

Door de ruime keuze aan onderdelen is vrijwel elke PreDesigned trap uniek. Dit geeft u het gevoel van een trap op maat, zonder de hoge kosten.

De PreDesigned trappen zijn een aangename aanvulling op uw interieur. Alle modellen en onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit.

Uniek: PreDesigned zelf monteren

De PreDesigned trappen zijn ontwikkeld om zelf te monteren. Dit betekent dat de trap ook geleverd kan worden met een montagehandleiding en gereedschap. Wanneer u kiest voor het zelf monteren scheelt dit uiteraard in de kosten. Wij begeleiden u dan op een professionele wijze bij het samenstellen en aankopen van de PreDesigned trap, vervolgens kunt u ervoor kiezen om deze trap zelf te plaatsten. Hiermee haalt u een echte eyecatcher in huis voor een voordelige prijs. 

PreDesigned Zwart - muizenboom trap
witte middenboomtrap met hout
glazen design trap

Prijzen PreDesigned Trappen

De PreDesigned trappen hebben een vanaf prijs van €3250,-. inclusief B.T.W. Afhankelijk van de samenstelling van de trap waarvoor u kiest wordt de prijs beïnvloed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijzen van onze PreDesigned trappen? Neem dan contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Een van onze specialisten zal dan spoedig reageren!