Natuurstenen of granieten traptreden

Natuurstenen of granieten treden

Regelmatig produceren wij design trappen waarin wij natuurstenen traptreden of granieten traptreden toepassen. Om dit te realiseren moet er in het ontwerp van de trap rekening worden gehouden met een speciale constructie. De reden hiervoor is dat een natuursteen traptrede maar beperkt kan worden belast.

Daarnaast speelt het eigen gewicht van de natuursteentrede mee in de totale trapconstructie. Vaak wordt er bij deze trappen voor gekozen om de onderliggende vloer en de treden uit te voeren in hetzelfde materiaal.

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Uitgelichte berichten

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten