Middenboomtrappen op maat!

De middenboom trap, ook wel onderboom trap genoemd, kenmerkt zich door de centrale trapboom, aangebracht in het midden onder de traptreden. De trapboom wordt zowel boven- als onderaan verankerd. Deze trap kent veel mogelijkheden in zijn uitvoering, van eenvoudig tot zeer luxe. De eenvoudige uitvoering van een middenboomtrap is dan ook al te verkrijgen voor een relatief lage prijs.

In het overzicht hieronder vindt u een groot aantal middenboomtrappen die klanten reeds bij ons op maat hebben laten maken

De middenboomtrap, een design trap met vele mogelijkheden!

Deze design trap wordt meestal als rechte trap of onderkwart trap uitgevoerd. Deze trappen zijn met name populair door hun basic vorm en de unieke trapboom. Daarnaast neemt deze trap in vergelijking met andere trappen minder ruimte in beslag door de centrale trapboom. De variatie in deze populaire trap is zeer groot. Van bijvoorbeeld een stalen trapboom met houten treden tot een rvs trap met natuursteen of glazen treden. Voor een op maat gemaakte design trap, in een eenvoudige uitvoering, is de prijs van een middenboomtrap relatief laag.

Voor- & nadelen

Elk type design trap kan voor- en nadelen met zich mee brengen.
Voor middenboomtrappen gelden de volgende voor- en nadelen:
✔ Geschikt voor kleine ruimtes door de centrale trapboom
✔ Veel variaties mogelijk
✔ Relatief lage prijs (eenvoudige uitvoering)
✖ Geen balustrade, dit is minder veilig

Middenboomtrap kopen bij TrappenXL

Het realiseren van een middenboomtrap doen wij bij TrappenXL geheel vanuit eigen beheer. Van ontwerp tot montage zorgen wij voor een middenboomtrap die naadloos aansluit in uw woning. De prijs van een middenboomtrap is afhankelijk van de uitvoering die u kiest. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen voor de trapboom en traptreden. Meestal is de trapboom van staal of roestvrijstaal gemaakt. Bij traptreden zijn de volgende materialen populair:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Kunststof
●  Natuursteen

De prijs van een middenboomtrap? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u meer weten over de prijs van een middenboomtrap? Vraag hier direct uw offerte aan. Eén van onze trappenspecialisten zal zo spoeding mogelijk uw offerte op maat sturen met een prijsindicatie van een middenboomtrap. Ook kunt u telefonisch contact met één van onze trappenexperts opnemen.

Offerte Aanvragen