Middenboomtrappen op maat!

De middenboom trap, ook wel onderboom trap genoemd, kenmerkt zich door de centrale trapboom, aangebracht in het midden onder de traptreden. De trapboom wordt zowel boven- als onderaan verankerd. Deze trap kent veel mogelijkheden in zijn uitvoering, van eenvoudig tot zeer luxe. De eenvoudige uitvoering is dan ook al relatief goedkoop.

In het overzicht hieronder vindt u een groot aantal middenboomtrappen die klanten reeds bij ons op maat hebben laten maken.

 
De middenboomtrap, een design trap met vele mogelijkheden!

Deze design trap wordt meestal als rechte trap of onderkwart trap uitgevoerd. Deze trappen zijn met name populair door hun basic vorm. Daarnaast neemt deze trap in vergelijking met andere trappen minder ruimte in beslag. De variatie in deze populaire trap is zeer groot. Van bijvoorbeeld een stalen trapframe met houten treden tot een rvs trap met natuursteen of glazen treden. Voor een op maat gemaakte design trap, in een eenvoudige uitvoering, is dit een relatief goedkope trap.

Voor- & nadelen

Elk type design trap kan voor- en nadelen met zich mee brengen.
Voor middenboomtrappen gelden de volgende voor- en nadelen:
✔ Geschikt voor kleine ruimtes
✔ Veel variaties mogelijk
✔ Relatief goedkoop (eenvoudige uitvoering)
✖ Zonder balustrade minder veilig

Materialen

Bij middenboomtrappen wordt er
meestal gebruik gemaakt van een
stalen of roestvrijstalen trapframe.

Als er wordt gekeken naar de traptreden, dan
zijn bij deze trap de volgende materialen populair:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Kunststof
●  Natuursteen

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een middenboomtrap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!