Spiltrappen op maat

Bent u op zoek naar een ruimtebesparende trap? Kies dan voor een spiltrap. Spiltrappen kenmerken zich door de centrale, meestal ronde, spil waaromheen de treden zijn gepositioneerd. In de wandelgangen wordt de spiltrap regelmatig verward met de wenteltrap. Deze trap loopt ook rond, maar het verschil zit hem in het feit dat er geen fysieke spil aanwezig is.

In het overzicht hieronder vindt u een groot aantal foto’s van spiltrappen, die we onlangs hebben opgeleverd aan onze klanten. Elk trap is op maat gemaakt op basis van de wensen van de klant. Wilt u meer informatie over de afmetingen en mogelijkheden voor u? Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Spiltrap, een trap met unieke vormgeving

De spiltrap kan als meubelstuk fungeren door zijn unieke vormgeving. De spiraalvorm van de trap kan worden versterkt door het toepassen van een gewalste buitenboom of meelopende knieregels in het traphek. De variatie in spiltrappen is zeer groot: van een goedkope budgettrap tot een luxe designtrap uitgevoerd met exclusieve materialen.

Voordelen en nadelen van een spiltrap

✔ Ruimtebesparende trap omdat het relatief weinig ruimte in beslag neemt
✔ Fraai doorlopende ronde vorm
✔ Beschikbaar in groot aantal prijsklassen
✖ Doorvoer van o.a. meubels kan een probleem vormen

Spiltrap kopen bij TrappenXL

Het trapframe van een spiltrap produceren wij veelal uit staal en RVS (roestvrij staal). Het voordeel is dat staal is in elke kleur beschikbaar is. Voor de traptreden wordt er vaak gekozen voor diverse houtsoorten (met monocoat olie) of staal. Wilt u meer weten over de afmeting van een spiltrap en de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een ruimtebesparende spiltrap.

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een spiltrap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen