Stalen trap op maat

Een stalen trap geeft uw woning een moderne look. Het robuuste materiaal kan in verschillende vormen en maten worden geproduceerd tot de perfecte trap voor uw woning. De keuze voor een stalen trap wordt steeds vaker gemaakt omdat het een duurzaam materiaal is en we er steeds meer mee kunnen! Laat u hieronder inspireren.

welke-kleur-trap-bij-grijze-vloerkwartslagtrap metaal met eiken treden vooraanzicht

De stalen trap: modern en industrieel

Een stevige, duurzame en slijtvast materiaal wat daarnaast een smaakvolle toevoeging is aan uw interieur: staal. Zeker in combinatie met een natuurlijk materiaal zorgt het voor een mooi contrast. Denk hierbij aan een stalen trap met houten traptreden. Ook kun je staal combineren met glas voor een moderne, eigenzinnige uitstraling. De eenvoud van het materiaal maakt het tijdloos en dankzij onze expertise een veelzijdig materiaal om een trap voor u te produceren!

Voor- en nadelen van een stalen trap

✔ Duurzaam en onderhoudsvrij materiaal
✔ Veelzijdig materiaal
✖ Stalen traptreden maken meer geluid

Een stalen trap kopen bij TrappenXL

Landelijk, klassiek of industrieel; u kunt alle kanten op met een stalen trap. In samenwerking met onze ontwerpers stelt u uw perfecte design trap samen voor uw woning. Het unieke aan TrappenXL is dat wij van het ontwerp tot de montage op locatie volledig in eigen beheer uitvoeren. Zo hebben wij een fabriek bij de showroom, waar u welkom bent om eens langs te komen.

De prijs van een stalen trap

Wilt u meer weten over de prijs van een stalen trap? Een stalen trap is over het algemeen duurder dan een houten trap, maar ook duurzamer! Op basis van veel factoren stellen wij een offerte op voor u. Denk hierbij aan het gebruik van andere materialen zoals houten treden of een glazen trapleuning. Ook de vorm en het formaat hebben invloed op de prijs van een stalen trap. Vraag daarom direct uw offerte op maat aan bij TrappenXL!

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een stalen trap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen