Zwevende trappen op maat voor uw huis

Zwevende trappen, ook wel volledig vrijdragende trappen genoemd, worden aan één zijde van de wand of een trapboom bevestigd. Aan de andere kant is er geen draagconstructie. Hierdoor lijkt het alsof de treden hierdoor uit de muur steken. Wil jij een unieke eyecatcher in uw huis? Kies dan voor een zwevende trap op maat van TrappenXL.

Laat je inspireren door de zwevende trappen die wij eerder voor onze klanten op maat hebben mogen maken.

De zwevende trap, een basic trap met een bijzonder effect

Zwevende trappen worden vaak als rechte trap uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om deze als kwartslagtrap te produceren. Een bijzondere uitvoering van de zwevende trap is de spiltrap, uitgevoerd met zwevende treden. TrappenXL heeft hiervoor een uniek systeem ontwikkeld, waardoor er geen zichtbare bevestigingen aanwezig zijn in combinatie met relatief dunne traptreden. De keuze voor een balustrade is geheel vrijblijvend. Echter komt het zwevende effect het beste tot zijn recht, als er geen balustrade wordt bevestigd aan de trap.
De zwevende trap kan ook als bouwpakket in onze webshop besteld worden.

Voor- & nadelen van een zwevende trap

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee.
Zwevende trappen hebben de volgende voor- en nadelen:
✔ Basic trap, hierdoor past het binnen het interieur van uw huis
✔ Zwevend effect, dit geeft een open en ruimtelijk effect
✖ Zonder balustrade, dit is minder veilig

Materialen

Wij maken een zwevende trap voor uw huis op maat. Er zijn hierbij geen zichtbare bevestigingen waardoor de nadruk komt te liggen op de treden en het zwevende effect. De meest gekozen traptreden bij een zwevende trap zijn van glas, diverse houtsoorten (met monocoat olie) en kunststof. Door het aanbod van verschillende materialen die wij bieden is uw zwevende trap in veel mogelijke kleuren te realiseren.

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van een zwevende trap op maat? Vraag hier direct uw offerte aan. Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden en prijs met u te bespreken!

Offerte Aanvragen