Rechte trappen op maat

Rechte trappen zijn veel voorkomende design trappen in met name nieuwbouwwoningen. Deze trapvorm is zeer geschikt om uit te voeren als designtrap. Een voordeel van dit type trappen is dat de trapvorm bijna iedere uitvoering mogelijk maakt. Veel voorkomende uitvoeringsvormen zijn: zijboom trap, muizenboom trap, middenboom trap, zwevende trap en de bolzen trap.

Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal rechte trappen, die wij voor klanten hebben gerealiseerd. De vele uitvoeringsvormen worden hier nogmaals benadrukt.

De rechte trap, een trap met uiteenlopende mogelijkheden

Rechte trappen zijn qua vorm zeer basic. De uiteenlopende mogelijkheden wat betreft types zorgen er juist voor dat er toch een unieke uitstraling kan worden gecreëerd. Zo komt de muizenboomtrap bijvoorbeeld het beste tot zijn recht in deze vorm. Een rechte trap kan zo worden neergezet, dat deze volledig in zijn omgeving wordt opgenomen. Echter kan er ook worden gekozen om de trap op te laten vallen.

Voor- & nadelen

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee.
Voor rechte trappen zijn dit de volgende:
✔ Veel rechte trap types beschikbaar
✔ Basic vorm
✖ Neemt veel ruimte in beslag

Materialen

Het trapframe van rechte trappen
wordt veelal geproduceerd uit:
●  Staal (in elke kleur beschikbaar)
●  RVS (roest vrij staal)

Tevens zijn er tal van mogelijkheden, wat betreft
materiaalkeuze van de traptreden. Materialen
die toegepast worden bij een rechte trap:
●  Glas
●  Diverse houtsoorten (met monocoat olie)
●  Staal
●  Kunststof

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een rechte trap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen