Wenteltrappen op maat

De wenteltrap is een rondlopende trap zonder dat er een fysieke spil wordt toegepast. Wenteltrappen worden veelal gebruikt in kantoorpanden en winkels, maar kunnen ook in een woning worden geplaatst indien er voldoende ruimte aanwezig is. Wanneer er te weinig ruimte beschikbaar is voor een wenteltrap, dan is een spiltrap een passend alternatief.

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Hieronder vindt u een overzicht van een groot aantal wenteltrappen, die wij reeds voor onze klanten op maat hebben gemaakt. Zoals u kunt zien is hierbij gebruik gemaakt van diverse materialen in verschillende settings.

De wenteltrap, een fraai vormgegeven trap in wokkelvorm!

De wokkelvorm is kenmerkend voor deze bijzondere trap. Door het toepassen van meelopende regels in de balustrade wordt de spiraalvorm versterkt. De meeste wenteltrappen worden met zijbomen (gewalste stalen strippen) uitgevoerd. Ook een middenboomtrap is als wenteltrap uit te voeren.

Voor- & nadelen

Elk type trap brengt voor- en nadelen met zich mee.
Voor de wenteltrap zijn de volgende van toepassing:
✔ Zeer specifieke en unieke vormgeving
✖ Neemt veel ruimte in beslag

Wenteltrap kopen bij TrappenXL

De wenteltrappen van TrappenXL worden volledig in eigen beheer gerealiseerd op maat. Dit betekent dat wij vanaf het ontwerp tot de montage bij u op locatie zorgen. Wij hebben onze eigen fabriek waar de wenteltrap wordt geproduceerd met de mogelijkheid uit verschillende materialen. Veelal wordt het trapframe van een wenteltrap geproduceerd uit staal (in elke kleur beschikbaar) en roestvrij staal (RVS). Daarnaast is de keuze voor het materiaal van de traptreden zeer divers. Populaire materialen die worden gebruikt voor de traptreden van een wenteltrap zijn:

  • Diverse houtsoorten (met monocoat)
  • Staal
  • Natuursteen

Daarnaast zijn glazen en kunststof traptreden ook mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een wenteltrap?

Vraag dan hieronder een offerte aan. Dan ontvangt u een prijsindicatie. Echter is de prijsindicatie die wij geven voor een wenteltrap afhankelijk van veel factoren. Wilt u advies op maat? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom in Hoogeveen. In onze showroom staan verschillende wenteltrappen in meerdere uitvoeringen. Laat u inspireren door de wenteltrappen van TrappenXL!

Prijsindicatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een wenteltrap of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hieronder op de knop “Offerte aanvragen” en vul het formulier in. Één van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Offerte Aanvragen