Door het ontwerpen en produceren van een uniek product is het min of meer vanzelfsprekend dat je met een dergelijk specialisme je niet kunt beperken tot een bepaalde regio. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat het voor een bedrijf buiten de eigen regio commercieel niet interessant zou zijn om een op maat gemaakte design trap te komen plaatsen. Aangezien de daadwerkelijke plaatsingskosten en de bijbehorende eventuele extra reiskosten maar een relatief klein deel innemen van de totale kostprijs van de trap, is het zeker interessant. Level Trappen - TrappenXL - Bob Kort

Level Trappen door heel Nederland

In de volgende blogs wil ik diverse klantspecifieke trapprojecten door heel Nederland bespreken. Hierbij zullen verschillende technische en praktische aspecten van de trap aan bod komen. Level Trappen plaatste onder meer trappen in de volgende provincies:

Daarnaast beschikken wij nog over een veel groter aantal voorbeelden van klantcases. Ook in de showroom van Level Trappen, vindt u een groot aantal design trappen! Wij heten u hier van harte welkom!

Ons assortiment & een indicatie van de prijzen

Bent u benieuwd naar houten design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

Assortiment Bekijken