Semi maatwerktrappen

Wat zijn PreDesigned trappen?

De PreDesigned trappen zijn unieke trappen binnen het assortiment van TrappenXL. De trappen zijn reeds ontworpen in een aantal standaardmodellen, maar u kunt zelf kiezen in welke stijl, kleur en welk materiaal u bepaalde onderdelen, zoals leuningen en traptreden, wilt toevoegen. Dit betekent dat het model van de trap grotendeels al ontworpen is, maar dat er nog steeds een unieke uitstraling gecreëerd kan worden die aansluit bij uw wensen. U stelt de trap namelijk gedeeltelijk zelf samen.

De standaardmodellen worden fabrieksmatig gemaakt, waardoor de prijs van een PreDesigned trap lager uitvalt dan die van een design trap op maat.

Slider predesigned houten trap

PreDesigned trappen – Semi trappen op maat

Een trap op maat wordt vanaf de start ontworpen waardoor een unieke design trap ontstaat die aansluit bij uw smaak en bij uw interieur. Het nadeel van een design trap op maat is dat hier een prijskaartje aan vast zit. Een goedkoop alternatief is een bouwpakkettrap. Echter is dit een standaard trap met weinig keuze mogelijkheden. Er bestaat ook een tussenoplossing: de PreDesigned trappen laten wij op grote schaal produceren waardoor u geniet van een prijsvoordeel.

Wat moet u weten over dit type trap

3

Voor- & nadelen

Elk type design trap kan voor- en nadelen met zich mee brengen.
Voor PreDesigned trappen gelden de volgende voor- en nadelen:

Veel uitvoeringen en variaties mogelijkRelatief snel te leverenIets minder strak dan een volledige maatwerk trap
2

PreDesigned trap zelf samenstellen

U kunt uw PreDesigned trap zelf naar wens samenstellen. Bij het samenstellen van uw PreDesigned trap selecteert u eerst een model. Vervolgens heeft u een ruime keuze uit de volgende onderdelen om uw trap compleet te maken:

  • Trapleuningen (met of zonder balusters).
  • Verschillende houtsoorten voor de traptreden.
  • Verschillende tinten om kleur te geven aan de traptreden.

Door de ruime keuze aan onderdelen is vrijwel elke PreDesigned trap uniek. Dit geeft u het gevoel van een trap op maat, zonder de hoge kosten.

De PreDesigned trappen zijn een aangename aanvulling op uw interieur. Alle modellen en onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit.

Uniek: PreDesigned trap zelf monteren

De PreDesigned trappen zijn ontwikkeld om zelf te monteren. Dit betekent dat de trap ook geleverd kan worden met een montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Wanneer u kiest voor het zelf monteren scheelt dit uiteraard in de kosten. Wij begeleiden u dan op professionele wijze bij het samenstellen en aankopen van de PreDesigned trap; vervolgens kunt u ervoor kiezen om deze trap zelf te plaatsten. Hiermee haalt u een echte eyecatcher in huis voor een voordelige prijs.

Beuken materiaal trap
Beuken
Essen materiaal trap
Essen
Eiken materiaal trap
Eiken
Staal materiaal trap
Staal
Glas materiaal
Glas
3

Afwerking

Wanneer u voor houten treden kiest kunt u de treden laten afwerken met een monocoatolie. Hiermee kunt u uw treden laten bijkleuren in de door u gewenste tint. De meest gekozen tinten bij houten treden zijn:

Monocoat naturel kleur
Naturel
Monocoat walnoot kleur
Walnoot
Monocoat charcoal kleur
Wengé
Wat kost een op maat gemaakte predesigned trap?
Een predesigned trap is verkrijgbaar vanaf circa €5000,-, inclusief btw en levering in Nederland en België (m.u.v. de eilanden).
Wat is de levertijd van een predesigned trap?
De levertijd van een predesigned trap varieert gemiddeld tussen de 10 en 12 werkweken. De exacte levertijd hangt met name af van de gekozen uitvoering.
Is de predesigned trap in andere kleuren leverbaar?
Ja, de predesigned trap is in andere kleuren leverbaar. Zo kan het stalen frame in iedere gewenste RAL-kleur worden gepoedercoat en kunnen de treden in verschillende materialen en kleurafwerkingen worden aangebracht.
Komen jullie de predesigned trap plaatsen?
Ja, de predesigned trap kan op locatie door een externe ervaren montageploeg worden geplaatst. Standaard wordt de predesigned trap op locatie als zelfbouwpakket geleverd. Eventueel kan de predesigned trap ook worden afgehaald bij onze fabriek.
Hoe lang is de garantie op een predesigned trap?
De garantie op een predesigned trap is conform artikel 16 van de Consumentenvoorwaarden Metaalunie 2 jaar.
Hoe kan ik de predesigned trap het beste onderhouden?
De predesigned trap heeft een gepoedercoat oppervlak en/of rvs uitvoering en heeft hierom in binnensituaties geen specifiek onderhoud nodig.

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Of

Vergelijkbare trappen

Het trap design proces

1

Inventarisatie

Bij het realiseren van een design trap, staan de wensen van de klant centraal. Allereerst wordt door één van onze specialisten de bouwkundige situatie van uw woning onder de loep genomen.
2

3D Ontwerp

Vervolgens zal er door de tekenaars een 3D ontwerp worden gemaakt van de desbetreffende design trap, volledig aansluitend op uw wensen en bovendien binnen het gestelde budget.
3

Montage

Wanneer de trap is gerealiseerd, zal deze worden geplaatst door onze ervaren montageploeg. Als bedrijf garanderen wij een ‘100% tevredenheidsgarantie’ aan al onze klanten.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Klik hieronder op de knop ‘Offerte aanvragen’ en
vul het offerteformulier in. Eén van onze
specialisten zal binnen een paar werkdagen reageren!

Offerte aanvragen

Sluiten